Building Block

HANTVERKARE

........

DIN SIDA

Block samlar allt det viktigaste på ett och samma ställe. Läs meddelanden, rapportera semester/ledighet, se arbetsordrar och mycket mer.

Projektuppgifter

Alla uppgifter på samma plats. Projektnummer, kontaktuppgifter, dokument, ritningar, fotografier och annan nödvändig dokumentation.

TIDRAPPORTERING

Sluta sitt och summera timmar i slutet av veckan. Tryck när du kommer och tryck när du går. Block kan till och med påminna dig vid behov. Så enkelt är det att tidrapportera med Block.

TYDLIG CHECKLISTA & ENKLA EGENKONTROLLER

Med Block får du automatiskt en tydlig arbetsorder med alla uppgifter som är kopplade till just ditt jobb. Dessutom har du en enkel egenkontroll med antingen text eller bild.

LEVERANTÖRER

Finns det specifika leverantörer för projektet hittar du all info i appen. Kundnummer, projektnummer, all infor du kan tänkas behöva.

PUSHNOTISER

Med Block kommer du få den information du behöver. Block ser till att all viktig information skickas direkt ut till din telefon. Nu slipper du stå och vänta eller åka ut på jobb som inte är färdiga för dig.

ANVÄNDARE

Sluta ringa runt och leta efter andra i projektet. Med Block har du alltid koll på vem som är ansvarig för vad och du hittar information om alla på samma ställe.

AVVIKELSER

Rapportera avvikelser lättare än någonsin. Skriv en text eller ta en bild och skicka. Block ser till att alla får veta vad som händer direkt.

ÄTA

Det har aldrig varit lättare att rapportera ÄTA. Skriv en text, ta en bild och skicka in. Rätt person får informationen och du behöver inte tänka mer på det.

JOBBA OFFLINE

I Block har du även möjlighet att arbeta offline genom att spara ned en arbetsorder.

Copyright © 2017 The Block App AB, All Rights Reserved